Lash is More | Lash Lift Professionals Lash is More | Lash Lift Professionals

Lash Lifting

Lash Lifting (LVL)

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Behandelruimte

Lash Lift Utrecht

Prijzen

Lash Volume Lift € 50
Lash Volume Lift + Tinting € 60

Resultaten

Veelgestelde vragen

De Lash Volume Treatment duurt ongeveer 30 – 45 minuten. De behandeling bestaat o.a. uit het plaatsen van de siliconen shields, het aanbrengen van de crèmes en verf en het laten intrekken hiervan.

De Lash Lift blijft gemiddeld zo’n 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit je wimpers zakken en kun je de behandeling opnieuw laten uitvoeren.

Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen na een Lash Lift behandeling. De make-up zal het resultaat en effect van de Lash Lift niet aantasten. Voor brildragers kan het worden afgeraden om mascara te dragen, de wimpers kunnen hierdoor te lang worden en tegen de brilglazen aankomen. Dit is niet schadelijk, maar kan wel als zeer irritant worden ervaren.

In tegenstelling tot Wimperpermanent is Lash Lifting absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. Bij Wimperpermanent worden de wimpers gekruld middels (verwarmde) krullen, tangen of klemmen. Deze zorgen ervoor dat je eigen wimpers broos worden en kunnen afbreken.

Bij Lash Lifting maken we gebruik van zachte, siliconen shields die zich naar de vorm van je eigen oog vormen. De perming- en volumizing crèmes die we gebruiken bevatten geen agressieve chemicaliën, maar verzorgende stoffen die je wimpers juist een “boost” geven.

Met een speciale cleanser maken we de wimpers eerst schoon en vetvrij.

Je onderste wimpers plakken we ter bescherming af met micropore tape.

Vervolgens plaatsen we een siliconen mal op de oogleden.

Daarna liften we de wimpers vanaf de wortels tegen de siliconen vorm aan.

Een lifting balsem wordt aangebracht om de nieuwe vorm blijvend te maken.

We brengen een volumizing creme op de wimpers aan voor extra volume.

Ten slotte brengen we een hydraterend serum aan en verwijderen we de siliconen mal.

Wij raden de Lash Lift wel af wanneer je:

Eigen wimpers al zeer beschadigd zijn
Gaten tussen je eigen wimpers hebt
Ontstoken ogen en/of oogleden hebt
Last hebt van eczeem op je oogleden
Last hebt van Trichotillomanie
Last hebt van Keratoconjunctivitis sicca (KCS)
In het afgelopen jaar chemotherapie hebt ondergaan

Tips & Nazorg

Dag 1 na de behandeling:

Je wimpers zullen vlak na de behandeling nog aan elkaar geplakt zitten. Dit hoort zo en het is dan ook belangrijk dat je ze niet uit elkaar borstelt! Laat je wimpers de eerste 24 uur na de behandeling ook niet in aanraking komen met water. Houd je hoofd goed achterover onder de douche en was je gezicht alleen met een washandje, waarbij je je ogen vermijdt.

Na 24 uur kun je de wimpers weer schoonmaken en doorborstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar. Je kunt ook alles weer doen wat je normaal gesproken ook doet, zoals douchen, zwemmen, make-up dragen enz!