Lash is More | Nagelstudio in Utrecht Lash is More | Nagelstudio in Utrecht

Nagelstudio Utrecht

Welkom bij onze nieuwe nagelstudio! Per 1 december kunt u ook bij ons terecht voor uw nagelverzorging & manicures. Onze nagelstyliste Mariska zet op professionele wijze Acrylnagels & Gellak. Boek uw afspraak eenvoudig online!

Acrylnagels

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samen hecht tot een kneedbaar bolletje, welke je in de gewenste nagelvorm kunt boetseren. Acrylnagels drogen aan de lucht en harden uit. Nadat ze zijn uitgehard zal de nagelstyliste de nagels vijlen en polijsten. Vrijwel altijd wordt er over de acrylnagels gellak aangebracht. Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren en met gellak behouden acrylnagels hun glans weken lang.

Gellak

Voor de dames die van nature gezegend zijn met lange, sterke nagels of voor diegene die korte nagels prefereren biedt Gellak de ideale oplossing. Dit is een speciale gel-nagellak die uithardt onder een uv-lamp. Gellac is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en blijft minstens 14 dagen zitten, zonder te chippen of zijn glans te verliezen. Gellak is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, maar functioneert als een beschermlaag en verstevigd de nagelplaat.

Prijzen

Nieuwe Set Acrylnagels Prijs
Natural € 50
French Manicure € 65
Gellak € 15
Spa Manicure € 15
Opvullen Acrylnagels Prijs
Natural € 30
French Manicure € 45
Reparatie per Nagel € 5
Verwijderen Acrylnagels Prijs
Alleen Verwijderen € 15
Verwijderen icm Nieuwe Set € 10
Verwijderen icm Manicure € 29
Gellak Nagels Prijs
Exclusief Manicure € 25
Inclusief Manicure € 45
Verwijderen € 10

Resultaten