Lash is More | Ombré Powder Brows Lash is More | Ombré Powder Brows

powder brows

Ombré Powder Brows

Ombré Powder Brows is een zeer populaire vorm van PMU en staat tevens bekend als de poeder techniek. Bij powder brows worden er op subtiele wijze duizenden kleine puntjes in de huid gepigmenteerd, waarbij de kleur en de gedefinieerde vorm langzaam worden opgebouwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt licht ingeschaduwd en geleidelijk donkerder naar het staartje van de wenkbrauw toe. Het resultaat is een volledig ingekleurde wenkbrauw die er zacht en natuurlijk uitziet.

Powder Brows hebben een langer durend resultaat en werken met de meeste huidtypen, waaronder de vette en de gemengde huid. Het resultaat blijft gemiddeld maar liefst 2 jaar zichtbaar. In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen de ombré brows kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan na verloop van tijd.

Bij Lash is More wordt gebruikt gemaakt van de gecertificeerde, natuurlijke pigmenten van Perfect Eyelash.  Wii werken te allen tijde volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD en LCHV.

Resultaten

Prijzen

Ombré Brows € 390
Touch-up v.a. € 150

Bij de eerste Ombré Brows behandeling is één gratis nabehandeling inbegrepen. Deze nabehandeling dient binnen 6 tot 8 weken na de eerste sessie plaats te vinden.

Bij de Touch-up behandelingen is géén gratis nabehandeling inbegrepen.

Benieuwd of je wenkbrauwen bijgewerkt kunnen worden? Stuur ons een foto per mail en wij sturen je een vrijblijvend advies met prijsindicatie.

Behandelruimte